Wednesday, December 3, 2008

Fening..Fening..Fening..

Hi..hr ni aku tulis blog awal sikit..coz aku hangkut laptop ni sambil tgk 'INTAN'..Bila tgk promo Intan ni rasa mcm sedih plak..aku dah agak Intan misti sakit dan kesian kat dia..mana mak mertua lagi..btl2..IBU MERTUAKU..nak pisah kan dia dgn anaknya Rangga..oh sadis plak..
Tadi aku baru je design wedding card..tp bukan invitation..mmg aku suka bab-bab design ni..apatah lagi card ni..dulu aku pernah terima tmpahan design invitation wedding..tp byran nye tu..murah sgt..compare dgn design dgn printing..RM10 satu design.
Citer pasal wedding ni..mmg kena dengan tmpatnya..yelah ujung2 thn ni ni mmg ramai kawin kbtlan plak..mak aku br je abis jahit baju wedding..nasib baik minta yang simple2 je..pastu timbul plak cerita dengan adik aku ..dia ni selalu meleter..gara-gara aku blm ada bf..dia ckp dia tak nak aku ni di cop sebgi kayu yg tak berperasan..sakit nyawa aku..dia ni teringin nak anak buah..hampeh btl..aku ni bukan apa..dah takde nak buat mcm mana..blm smpi seru..td hampir 1/2 jam juga dia cuci aku..masa tu aku syiok main game..ntahla..pastu kbtlan plak ujung minggu ni kwn sekolah rendah aku kwin..lagi la pnjg hujahnya..hehehe.mmg lucu plak..smpi dia suggest aku ckp dgn my parent utk cari kan..oh..tidak!!! bg aku,komitmen utk rumahtangga tu bukan semata-mata utk kebahagian dunia,sebaliknya bekalan akhirat..cinta itu perlu ada pengorbanan.dan utk itu aku blm bersedia..tp bab jodoh ni..doa-doakan la ye bertemu jodoh dgn orang yang sesuai..dapat terima aku dgn family seadanya..AMIN..

(Malas nak cakap la..!!!)Masa aku sekolah..aku paling suka..motorike..vrommm...vrommm..ni bukan bererti aku minah rempit..tolong sikit..that why email aku tu..bike_deejay..tp kenapa deejay plak?aku ni mmg fanatic music..jadi mmg aku penah simpan niat mau jdi deejay..supaya dpt menghiburkn orang..ketika suka maupun duka..namun biarlah aku jadi penghibur utk semua kwn2 ku...

2 Hari lagi la..

1 comment:

Miss Nora said...

abot..sy tau..dr sek lagi ko mmg angan2 nak jadi DJ..lg 1 motobike mmg kegemaran ko. ingat x abg sham ( refer pd ust.ishammuddin ) ustaz rock kita, dia kan ada moto besar time tu merangkap 'bini' dia..heheh, ko pun selalu menjeling2 kat 'bini' dia kan?? hahahaha....