Saturday, June 27, 2009

HATI TAK KERUAN

hearts Pictures, Images and Photos
Mcm tajuk lagu plak title post aku kali ni..yelah nak bagi nampak dan sound like so romanticly..kunula..heheh..aku hari ni temankan my sis pi register hostel di UMS..guess who yang I meet..my ‘MR MYVI 8843’..aduhyai..mmg aku minat maut kat mamat tu..bila tgk matanya yang kuyu tu lagi make me rasa nak jadi pontianak..kaki tak cecah tanah..kuang..kuang..kuang..aku trip la control padahal mata aku tak lekang dari tgk dia..yelah lama tak nampak dia..sejak aku tak kerja di PUTRAJAYA tu..tapi tak pe..yang penting..he still my ‘HERO’..Cuma until now..aku still x tau nama nya..plz.. Ya Allah,giv me sign..4get it hal tu..coz aku yakin misti esok aku jumpa dia lagi..wah confident ni..biarla org kutuk ke..ada aku kesah coz bab hati ni ..takleh nak paksa..well I juz really wanna be one of name yang listed dalam his phonebook..jadi geng2..pun ok..
Aku skrg dah start busy handle penghantaran PPSMI-Fasa 1 dan PTP (Penilaian Tahap Profisien)..actually mmg aku blur gak pada mulanya tapi..aku ni kan jnis fast learner..Cuma I guess ..aku nak make satu list utk make sure all my job ada hardcopy & softcopy..so complete la..Cuma uncomfortable la..coz aku ni ddk di kawasan yang agak open air..masalah mostly my thin’ ni confidential..hope mereka can sediakan bilik utk aku..bukan nak tunjuk bossy cuma aku mmg perlu..nanti aku amik pic..upload my station work..mmg unsafe tau..
Dah la..kering idea dah ni..but the conclusionnya..AKU HAPPY!!!

2 comments:

~Nora~ said...

abot..bila d lamun cinta, tanah pun terasa tak jejak ya..tu la namanya panahan cinta. gud luck dear..:)

AILYNN HASZLYNDA said...

Ntah la geng..kadang2 aku tak faham..mmg aku selalu buat tak faham